A smikkészítés egyik legizgalmasabb területe, mikor ilyen nagyszabású feladat elé kerülünk. Ebben az esetben nem csak az arc pozitív tulajdonságait hangsúlyozzuk ki, és kendőzzük el az esetleges problémákat, hanem képesek vagyunk teljesen megváltoztatni a modell külsejét.

Nem csak nagyszabású színházi vagy filmes jelentnél, de jelmezbálra vagy farsangra is lenyűgözhetjük barátainkat új külsőnkkel.

A feladat szépsége, hogy megálmodunk valamit. Az egyik vizsgámra Tim Burton 'halott mennyaszony'-át alkottam meg, természetesen a saját fantáziámon átszűrve, majd gondos és precíz munkával megterveztem, és létrehoztam. Bár a feladat általában hosszadalmasabb és bonyolultabb, mint egy hagyományos nappali vagy alkalmi smink esetében, de az eredmény mindig önmagáért beszél, és megéri a fáradságot.

Szabadon szárnyalhat a fantáziánk, lehetünk csillogóak, festhetünk mintákat az arcra vagy a test bármely területére. Mesehősök bőrébe bújhatunk, és néhány órára kiléphetünk a mindennapok valóságából.Fantázia sminkek       Testfestés       Speciális effektek       Vissza a tetejére      Már fenti néhány kép példájából is nyilvánvaló, hogy nem hétköznapi viseletről beszélünk, hanem különlegességekről. Változzon át bármivé, Hófehérkétől a gonosz mostoháig, vagy tetovált ausztrál őslakostól vámpírig.

Talán nincs túl sok alkalom az életben, amikor így kiélhetjük titkos vágyainkat, de ha találunk rá lehetőséget pl. szilveszterkor vagy Halloween idején, ne szalasszuk el! Csak találjon ki egy karaktert, és én segítek az átváltozását megvalósítani!

Az ár függ a felhasznált anyagoktól pl. flitterek, kövek, strasszok stb. és feladat bonyolultságától.Fantázia sminkek       Testfestés       Speciális effektek       Vissza a tetejére      Ez lehet nagyon egyszerű, és nagyon bonyolult feladat is.

Ha a fenti képeket nézzük, az első kettőn egy fehérbőrű nőből csináltam indiai lányt, melyhez a homlokára és a kezére is motívumokat festettem. A következő kép egy teljes felsőtest kifestését, míg a negyedik csak a vállra festett motívumot mutat. az utolsón egy egyszerű tetoválás-eltüntetés szerepel. A 'csipke top' nem más mint festék, ecset és sok-sok kézimunka eredménye, melyeket a galériában is megtekinthet.

Legyen szó bármiről: tetoválás vagy bőrelszineződések eltüntetéséről, tetoválások vagy akármi más festéséről csak találja ki bátran, hogy mit szeretne, én igyekszem az elképzeléseinek megfelelően megvalósítani!

Az ár mindíg egyéni megállapodás kérdése, erősen függ a minta nagyságától, bonyolultságától, és a szükséges anyagok mennyiségétől és fajtájától.Fantázia sminkek       Testfestés       Speciális effektek       Vissza a tetejére      


Nem kell megrémülni, a fenti képek természetesen nem valódi sérüléseket ábrázolnak, csupán annak illuzióját keltik.

A mindennapi életben egy jelmezbálra vagy tréfacsinálónak kiváló lehet, főleg a morbid humor kedvelőinek.

Nagyon szívesen festek-ragasztok mű sebeket, hegeket és véraláfutásokat bárhova, még akár felvágott ereket és megégett bőrfelületeket is, nem is szólva kiütésekről. Csak a fantáziánk szabhat határt!

Az ár mindíg előzetes megállapodás kérdése mert nagyon változó a felhasznált anyagok mennyiségétől, és a szükséges munkaidőtől.Fantázia sminkek       Testfestés       Speciális effektek       Vissza a tetejére