A személyiségünkhöz és az alkalomhoz illő smink kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. Nagyon sok tényezőt kell figyelembe vennünk a megfelelő anyagok kiválasztásához: pl. bőrünk fajtáját, állapotát, az eseményt, amire készülünk, az évszakot, az időjárást, ruhánkat, frizuránkat, a fényeket.

Fontos az is, hogy megismerjük saját arcunkat, tudjuk, mely részeket érdemes kihangsúlyoznunk, és hol van szükség több segítségre. Ne feledjük, hogy az újságokban látott képek szinte kivétel nélkül utómunkálatokon esnek át, és nekünk, akik a mindennapokban élünk, egyéb alternatívákat kell találnunk a 'tökéletes' megjelenés elérésére.

De természetesen a legfontosabb, hogy szépnek, szexisnek érezzük magunkat, és a sminkünk ne zavaró tényező legyen, hanem kényelmes viselet, a személyiségünk része!

Ehhez szeretnék Önnek segítséget nyújtani!Nappali smink       Alkalmi smink       Menyasszonyi smink       Vissza a tetejéreEz a legkönnyebb és egyben legnehezebb dolgok egyike. Hiszen reggelente általában csak pár percünk van arra, hogy az 'ágyból éppen kimászott' álmos kinézetünket valahogy természetesen vonzóvá varázsoljuk, anélkül, hogy ez különösebben feltűnő lenne, vagy látszódna az eredményen az erőfeszítés.

Az anyagok kiválasztása sem mindig egyszerű, hiszen az évszakokkal együtt változik a bőrünk színe, állapota, nem beszélve arról, ha esetleg megváltoztatjuk a hajszínünket. Ezek mind változtatásokat kényszerítenek a napi rutinunkba, és figyelembe kell még vennünk az aktuális öltözékünket is.

Fontos, hogy ezt a sminket egész nap viseljük, ezért jól és kényelmesen kell, hogy érezzük magunkat, ne kelljen egyfolytában javítgatni, és mikor este hazaérünk, ugyanolyan megelégedettséggel pillantsunk a tükörbe, mint mikor reggel elindultunk.

Természetesen ez az a smink, melyet a leggyakrabban alkalmazunk, így talán még fontosabb, hogy tökéletesen elsajátítsuk ennek technikáját. Nézze meg tanácsadás oldalamat is!

Az ár a felhasznált anyagoktól függően változhat.Nappali smink       Alkalmi smink       Menyasszonyi smink       Vissza a tetejéreVannak olyan különleges alkalmak,melyek különleges erőfeszítéseket kívánnak meg részünkről. Amikor nagyon szeretnénk elbűvölőek vagy szexisek lenni, amikor úgy érezzük, hogy a legjobb formánkat kell adnunk. Ez lehet egy bál, szalagavató, vagy csak egy nagyon fontos vacsora meghívás. Ilyenkor sokat készülődünk, kiválasztjuk a megfelelő öltözéket, a hozzá illő kiegészítőket, valószínűleg a fodrászt és a kozmetikust is meglátogatjuk azon a héten.

Ezt a sok készülődést mindenképpen érdemes megkoronázni egy csodálatos sminkkel, mely nem csak az egyéniségünket és az alkalom fontosságát tükrözi, de tölétesen összhangban van a ruhánkkal és a frizuránkkal is.

Sajnos nem mindig könnyű feladat, hiszen hajlamosak vagyunk az alkalomra új dekor-kozmetikumokat is vásárolni, melyek használatát és tartósságát nincs mindíg lehetőségünk előre kitapasztalni. Kérem, nézze meg tanácsadás oldalamat is!

Az ár a felhasznált anyagoktól és a sminkelt testfelület nagyságától pl. hát, karok, lábak függően változhat.Nappali smink       Alkalmi smink       Menyasszonyi smink       Vissza a tetejéreEz az a nap melyre sok nő egész életében készül, de legalábbis hosszú hónapokig biztosan. Az esküvőnkön mindnyájan szeretnék a legszebbek lenni, hiszen egész nap (és saját tapasztalatból is tudom, hogy milyen hosszú, stresszes és fárasztó tud lenni az a nap), mi leszünk a figyelem középpontjában, és minden fotón is tökéletesen kell mutatnunk.

Erre az alkalomra mindenképpen különleges smink szükséges, hiszen egész nap ragyognunk kell anélkül, hogy negyed óránkét újra púderezzük az orrunkat. Ezt a sminket előre meg kell tervezni, hogy tükrözze az egyéniségünket, tökéletesen illeszkedjen nem csak a ruhánkhoz, a csokrunkhoz, de a vőlegényhez, a tanukhoz, a kiválasztott helyszín és az alkalom hangulatához is.

Nem egyszerű feladat, ezért általában próbasmink szükséges előtte, hogy az elvárásoknak tökéletesen megfeleljünk.

Az ár a felhasznált anyagoktól és a sminkelt testfelület nagyságától pl. hát, karok, lábak függően változhat. Ez az ár tartalmazza egy próbasmink árát is, kiszállási díj nélkül.

Amennyiben a tanúk, koszorúslányok, örömanyák, vőlegény stb. is kér sminket, az ár egyéni tárgyalás függvénye.Nappali smink       Alkalmi smink       Menyasszonyi smink       Vissza a tetejére