Bizonyara Ön is, mint minden kozmetikus, gyakran találkozik azzal a kéréssel, hogy az ügyfele szeretne sminket a kezelés után vagy egy speciális alkalomra.
Ehhez szeretnék segítséget nyújtani.

Az oktatás 4x4 órás ahol modellek segítségével elsajátíthatja a sminkelés alapjait, külön fókuszálva a menyasszonyi és az alkalmi sminkre.

Az egyes modulok külön-külön is elvegezhetőek

Az ár tartalmazza az arcszerkesztést, a sminktervezést, a bőrhibák elkendőzését. Megismerheti a profeszionális és a designer termékek széles választékát, eszközöket és azok helyes használatát.

Modellek segítségével kipróbálhatja és elsajátíthatja a különböző arcformák és bőrtípusok speciális igényeit, kihasználva a modern sminkipar nyújtotta lehetőségeket.Sminkoktatás kozmetikusoknak    Tanácsadás kozmetikusoknak biotermékekkel    Vissza a tetejéreBizonyára Ön is, mint minden kozmetikus, gyakran találkozott azzal a kéréssel, hogy az ügyfele nem csak a kezelésektől felfrissült arcbőrrel, hanem a sminkek adta extra ragyogással szeretne távozni a szalonból.

Erre kiváló megoldást nyújtanak az Annemarie Börlind és a Logona biotermékei. Megtanulhatja ennek a speciális helyzetnek a sminkelési technikáját, és megismerheti a natúrkozmetikumok által kínált lehetőségek teljes tárházát.

Az oktatás 2 x 4 órás, és speciálisan a biotermékekre fókuszál.

Az egyes modulok külön-külön illetve egy napon is elvegezhetőek

Az tanfolyam tartalmazza a sminktervezést, az arcszerkesztést, a bőrhibák elkendőzését, a minimális smink és a látványos smink technikáját. Megismerheti a teljes sminkpalatát, és annak helyes használatát. Modellek segítségével kipróbálhatja és elsajátíthatja a különböző arcformák és bőrtípusok speciális igényeit.

Igény szerint segítek az Ön munkájához szükséges minimálás smikkészlet összeállításában is.

Az ár tartalmazza a felhasznált anyagok, eszközök és a modellek költségét.Sminkoktatás kozmetikusoknak    Tanácsadás kozmetikusoknak biotermékekkel    Vissza a tetejére