Ezen szolgáltatásokat kifejezetten kereskedők figyelmébe ajanlom.
Ha szeretné megnövelni a forgalmát, vagy bemutatni egy új terméksort, akkor ez nagyon jó reklámlehetőség az Ön cégének.

Ezen szolgáltatások segítségével a gyakorlatban is megismertetheti reménybeli vásárlót a termékekkel, szakembertől kapnak személyre szabott tanácsot azok helyes használatáról, és a számukra megfelelő termékeről.

Segíthetek, hogy vásárlói elégedetten távozzanak, és mivel az elégedett vásárló a jó azaz a visszatérő vásárló, így egy kis reklám/promóció segítségével erősen növelheti bevételét!Kereskedőknek és forgalmazóknak       Promóció bioboltosoknak       Vissza a tetejéreEzt a szolgáltatást natúrkozmetikumokat forgalmazó kereskedőknek ajánlom. Mivel az Annemarie Börlind szaksminkese és trénere vagyok, rendelkezem a cég teljes sminkpalettájával, így a szolgáltatás elsősorban e márka termékeire főkuszál. (Külön kérésre más márkák termékeivel is dolgozom.)

Lehetőséget ad Önnek és a vevőknek is, hogy megismerhessék a termékeket és elsajátítsák azok helyes használatát, személyreszoló tanácsadással egybekötve. A termék ismerete és annak kipróbálására professzionális segítséggel erősen megnövelheti forgalmát!

Az ár magában foglalja, a sminkbemutatót és/vagy az érdeklődők kisminkelését, továbbá a személyes tanácsadást, és az ehhez szükséges minden termék és eszköz költségét.

4 vagy 8 órás bemutató az igényeknek megfelelően. Az ár a kiszállási díjat is magában foglalja Budapest területén belül, a vidéki kiszállás külön megállapodás kérdése.

Kereskedőknek és forgalmazóknak       Promóció bioboltosoknak       Vissza a tetejére