Sokan sokfélék vagyunk. Van aki mindennap sminkeli magát, van aki csak alkalomszerűen és van aki szinte soha. Abban is különbözünk, hogy az erős figyelemfelkeltő színeket kedveljük, vagy éppen a halványabb földszíneket.

Egy dolog azonban biztos: a számunkra megfelelő árnyalatokat alapozóból, pirosítókból, árnyékolókból és korrektorokból megtalálni nem egyszerű feladat. A boltokban nincs mindig lehetőségünk azokat kipróbálni, és ha van is, az ott lévő természetellenes neonfényben minden másképp mutat mint az utcán. Melyikünknek ne lenne olyan doboza mely tele van vásárláskor lenyűgöző, de az otthoni fürdőszoba tükörben rémesen mutató darabokkal...

S ha már beszereztük az összes kelléket, akkor lehet, hogy gondjaink támadnak azok helyes használatával: hova vigyem fel a világosabbat? A fényes, vagy a matt emeli ki jobban a szemem színét? Hogyan tüntessem el az alapozó vonalát? Kell púder egyáltalán? Használhatom ugyanazt a korrektort a szem alatti karikák eltüntetésére, mint amivel a pattanásokat fedem el? Miért mázolódik el mindíg a szempilla spirál?

Ezek és sok hasonló kérdés merül fel bennünk folyamatosan, az alábbi szolgáltatásokkal éppen az ilyen problémákon szeretnék segíteniEgyéni sminktanácsadás    Egyéni sminktanácsadás tiniknek    Egyéni sminkcsomagok összeállítása

Vissza a tetejéreHa még mindíg keressük a válaszokat a fenti kérdésekre, akkor itt a megoldás!

Az egyéni tanácsadás egy 4 órás tanfolyam, ahol megbeszéljük, hogy melyek azok a színek, termékek és stílusok, melyekkel jól érzi magát. Majd megtanítom egy nappali és egy esti smink készítésére.

Hozza el már meglévő dekorkozmetikumait is, hogy azok helyes használatát is elsajátíthassa. Kérésére fotókat is készíthetünk, melyeket E-mailben elküldök Önnek.

Egyéni sminktanácsadás    Egyéni sminktanácsadás tiniknek    Egyéni sminkcsomagok összeállítása

Vissza a tetejéreEz egy különösen mozgalmas korszak mindanyiunk életében. Megtesszük az első lépéseket a nővéválás felé, és ehhez az is hozzátartozik, hogy egyre többet törődünk a külsőnkkel. Sajnos éppen ilyenkor különösen problémás lehet a bőrünk, és mivel még nem sajátítottuk el a sminkkészítés titkait, így nehez a dolgunk.

Ezen a tanácsadáson megbeszéljük a minimális smink technikáját, és azt is, hogyan lehet legjobban elkendőzni az esetlegesen problémás területet. Majd megtanítalak egy 'láthatlan' smink és egy 'bulizós' smink elkészítésére.

Hozd el a már meglévő dekorkozmetikumait is, hogy azok helyes használatát is megmutathassam. Kérésedre fotókat is készíthetünk, melyeket E-mailben elküldök Neked.

14 éven aluliak csak írásos szülői engedéllyel vehetnek részt a programon! Felnőtt kísérőt szívesen látok!Egyéni sminktanácsadás    Egyéni sminktanácsadás tiniknek    Egyéni sminkcsomagok összeállítása

Vissza a tetejéreEgyedülálló lehetőség arra, hogy szakértő segítségével kipróbálhasson többféle terméket, és közösen megállapítsuk, hogy melyekre lehet szüksége.

Ez a szolgáltatás magában foglalja, hogy átnézzük az Ön dekorkozmetikumait és kellékeit, majd kialakítunk elsősorban a már meglévő termékei segítségével, szükség esetén kiegészítve azokat, egy speciálisan az Ön igényeire tervezett smink-készletet.

Amennyiben igenye van rá személyre szabott alapozó, rúzs stb. színét kikeverem a kívánt márkából és fajtából.

Az oktatás után küldök egy E-mailt melyben részletesen leírom, hogy milyen anyagokat és eszközöket használtunk, és azok beszerezhetőségi lehetőségeit.

A program ára tartalmazza az újonnan igényelt anyagok és eszközök meghatározását, beszerzési költségét, de az árát nem. Amennyiben termékeket is szeretne vásárolni, azok ára természetesen a választott márka, a kiszerelés nagysága és a beszerezhetőség függvénye. Ezek mindig egyéni megbeszélés alapját képezik.Egyéni sminktanácsadás    Egyéni sminktanácsadás tiniknek    Egyéni sminkcsomagok összeállítása

Vissza a tetejére