Egyre nagyobb az érdeklődés az egészséges életmód iránt, és nem csak abban az értelemben, hogy jobban odafigyelünk az általunk vásárolt élelmiszerek összetételére, származási helyére, hanem arra is nagyobb gondot fordítunk, hogy az általunk használt kozmetikai termékeket hogyan állítják elő és milyen anyagokat tartalmaznak.
Szerencsére ma már a biotermékeket gyártó cégek piacra dobják dekorkozmetikai sorozataikat is, így már a sminkünk is megfelelhet ezeknek az igényeknek.
Megtisztelő volt számomra, hogy 2008-as tavaszi Beauty kiállításon az Annemarie Börlind új dekorkozmetikum családjának én lehettem a szaksminkese.
Nem csak az én véleményem, de a sok-sok elégedett látogatóm szerint is, a terméksorozat kiváló. Mindent megtalálhatunk benne, amire egy nappali vagy egy esti smink készítéséhez szükségünk lehet.

A smink elkészítése során az általam használt összes termék (krémek, vatta stb.) kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó bio termékek, nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert sem. Így a legigényesebb bőrnek sem okozhatnak semmilyen problémát.

A sminkkészítés és tanácsadás árai megegyeznek a professzionális termékekből készült sminkek áraival.Smink natúrkozmetikumokkal       Tanácsadás kozmetikusoknak biotermékekkel

Promóció bioboltosoknak       Vissza a tetejéreBizonyára Ön is, mint minden kozmetikus, gyakran találkozott azzal a kéréssel, hogy az ügyfele nem csak a kezelésektől felfrissült arcbőrrel, hanem a sminkek adta extra ragyogással szeretne távozni a szalonból.

Erre kiváló megoldást nyújtanak az Annemarie Börlind és a Logona biotermékei. Megtanulhatja ennek a speciális helyzetnek a sminkelési technikáját, és megismerheti a natúrkozmetikumok által kínált lehetőségek teljes tárházát.

Az oktatás 2 x 4 órás, és speciálisan a biotermékekre fókuszál.

Az egyes modulok külön-külön illetve egy napon is elvegezhetőek

Az tanfolyam tartalmazza a sminktervezést, az arcszerkesztést, a bőrhibák elkendőzését, a minimális smink és a látványos smink technikáját. Megismerheti a teljes sminkpalatát, és annak helyes használatát. Modellek segítségével kipróbálhatja és elsajátíthatja a különböző arcformák és bőrtípusok speciális igényeit.

Igény szerint segítek az Ön munkájához szükséges minimálás smikkészlet összeállításában is.

Az ár tartalmazza a felhasznált anyagok, eszközök és a modellek költségét.Smink natúrkozmetikumokkal       Tanácsadás kozmetikusoknak biotermékekkel

Promóció bioboltosoknak       Vissza a tetejéreEzt a szolgáltatást natúrkozmetikumokat forgalmazó kereskedőknek ajánlom. Mivel az Annemarie Börlind szaksminkese és trénere vagyok, rendelkezem a cég teljes sminkpalettájával, így a szolgáltatás elsősorban e márka termékeire főkuszál. (Külön kérésre más márkák termékeivel is dolgozom.)

Lehetőséget ad Önnek és a vevőknek is, hogy megismerhessék a termékeket és elsajátítsák azok helyes használatát, személyreszoló tanácsadással egybekötve. A termék ismerete és annak kipróbálására professzionális segítséggel erősen megnövelheti forgalmát!

Az ár magában foglalja, a sminkbemutatót és/vagy az érdeklődők kisminkelését, továbbá a személyes tanácsadást, és az ehhez szükséges minden termék és eszköz költségét.

4 vagy 8 órás bemutató az igényeknek megfelelően. Az ár a kiszállási díjat is magában foglalja Budapest területén belül, a vidéki kiszállás külön megállapodás kérdése.

Smink natúrkozmetikumokkal       Tanácsadás kozmetikusoknak biotermékekkel

Promóció bioboltosoknak       Vissza a tetejére