Kedves Látogató!

A nevem Holluby Eszter és köszönöm, hogy benéz a web-oldalamra!

A Mask Kft-nél Kristóf Ilus vezetésével végeztem filmes sminkmesteri szakon, ahol is a tanfolyam minden percét élveztem. Hatalmas örömöt és sok-sok sikerélményt nyújtott és szerencsére nyújt folyamatosan mások még vonzóbbá tétele illetve teljes átváltoztatása. Igyekszem folyamatosan bővíteni a szaktudásomat, és minden ismeretemet felhasználni ahhoz, hogy vendégeim elégedetten távozzanak.

Mint látni fogják, szolgáltatások széles skáláját nyújtom: nappali-, esti-, báli- és esküvői sminkek készítése, egyéni sminktanácsadás, személyre szabott smink-készletek összeállítása, testfestés, extrém sminkek és speciális effektek készítése, gyermekarcfestés.

Újdonság, hogy sminkek készítéséhez nem csak professzionális anyagokat, hanem natúr dekorkozmetikai készítményeket is használok. Ezek alapanyagai az EU legszigorúbb előírásainak is megfelelő ökológiai termesztésből származnak, nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, mesterséges szín-, illat- és tartósítószereket, szilikonokat vagy parafinokat, előállításukhoz nem végezteken állatokon kíserleteket.


Nagyon sokféle terméket használok, mert úgy hiszem, hogy minél nagyobb a választék, annál valószínűbben találok rá az éppen szükséges tökéletes anyagra.

A kiváló minőség, és a kifogástalan higiénia számomra alapvető fontosságú, így míndíg ezt veszem figyelembe egy-egy új termék vásárlásakor és tárolásakor. Sok esetben én magam vagyok a "kísérleti alany", mert ha az én (sajnos) kényes bőrömön nem okoz problémákat és jó a tartóssága, akkor valószínűleg a vendégeim is elégedettek lesznek a termékkel.

Az általam használt anyagokat elsősorban három nagy csoportba sorolhatjuk:

Az első kategóriába tartoznak a széles kereskedelmi forgalomban nem árusított professzionális termékek, melyeket célzatosan arra fejlesztettek ki, hogy filmforgatásokon, színházakban és fotózásokon tartósan fennmaradjanak, és semmilyen kellemetlenséget se okozzanak viselőiknek pl. Ben-Nye, Kryolan, ParisBerlin, MAC.

A második csoport a széles kereskedelmi forgalomban kapható magas minőségű termékek pl. Shiseido, Kanebo, Chanel, Laura Mercier, Bobbi Brown, Givenchy, Dior, Lancome, YSL, Clarins, Estee Lauder, Clinique, Guerlain, Sue Devitt, Smashbox, Stila.

A harmadik, a natúrkozmetikumok csoportja, mely tartósítószerek nélkül, kizárólag biogazdálkodásból származó növényi alapanyagokat tartalmaz pl. Annemarie Börlind, Sante.